Loading...

 

a
Povestea Noastra

Despre Noi

Epic Film

Despre Noi

We are doing magic, as people say! Echipa noastra tanara, dinamica si super experimentata iubeste cinematografia. Realizam impreuna filme artistice si documentare. De aceea, nu iti filmam ziua nuntii, ci vom spune povestea ei. Suntem profesionisti pasionati, creatori de continut video, participanti directi dar discreti la evenimentele importante din viata prietenilor si clientilor nostri. Incercam cu abnegatie sa avem la purtator o constanta perseverenta si inventivitate, sa ilustram si sa implementam mereu noi concepte video, care sa expuna artisticul din evenimentele cotidiene.

Fiecare femeie viseaza la nunta ei de basm, unul din momentele cele mai fericire si mai profunde din viata acesteia.
Un film de nunta este mult mai mult decat un cumul de imagini. Filmul nuntii tale este energie pura. Contopirea muzicii cu secventele video si naratiunea uimitoare, atunci când sunt mixate corect, se vorcrea o încântare pentru simturi si pentru generatiile viitoare.
Navigati prin colectia noastra, si experimentati povestile, pasiunea si romantismul.
Ai incredere in noi ,vom spune povestea ta …. si vom captura magia din ziua ta speciala.

What We Do

a
Wedding Videography
a
Fashion Show
a
Corporate
a
Commercials
Epic Film

Servicii Nunta

FILMARE

Va putem pune la dispozitie o echipa de pana la 4 operatori pe toata durata evenimentului. Vom filma în întregime cu ajutorul aparatelor DSLR si a obiectivelor profesionale care conduc privitorul inspre o intensa experienta de cinema. Ca si echipament folosim sisteme de glisare (tip sina), steadycam, macara video de 2 pana la 6 metri. Pentru noi sunetul este la fel de important ca si imaginea, de aceea folosim echipament profesional de inregistrare, microfoane shotgun, lavaliere, recordere audio.

De tehnic de ocupam noi, ce trebuie tu sa tii cont este faptul ca timpul maxim alocat nuntii tale pentru filmare va fi de 14 ore.

EDITARE

Aici incepe adevarata munca pentru noi! Dureaza mai mult de 3 saptamani sa editam filmul tau in varianta finala, in care fiecare cadru este analizat tinand cont de culoare, expunere, balans de alb si toate celelalte aspecte importante.Coloana sonora, muzica specifica este adaugata filmului, impreuna cu sunetul real pentru a crea o experienta cinematografica deosebita. Intr-un cuvant, producem filmul perfect de nunta intr-o varianta scurta de editare, dar tu ai posibilitatea sa alegi si varianta lunga.

PENTRU O EDITARE MAI RAPIDA AVEM CAPACITATEA DE A FACE MONTAJUL DIRECT LA LOCATIE, CU AJUTORUL UNUI STUDIO TV PORTABIL, ASTFEL CA DUPA EVENIMENT FILMUL VA FI GATA.
TOT IN ACELASI TIMP SE POATE FACE TRANSMISIE LIVE PE INTERNET PENTRU PRIETENI SI RUDE CARE NU POT SA PARTICIPE LA EVENIMENT.

LIVRARE

Fisierul digital este descarcat direct de pe platforma ta de filme online.

Va recomandam sa salvati fisierul original.

Pagina ta de film nu poate fi cautata asa ca niciodata nu va aparea pe nici un motor de cautare, fiind un link privat. Aii posibilitatea sa partajezii acum nunta cu familia si prietenii din întreaga lume instantaneu. In pas cu tehnologia, nu mai este nevoie sa ai grija sa nu zgarii DVD-ul de la nunta, pentru ca ai video-ul tau la un link distanta. De asemenea, nu este nevoie de conversii costisitoare, formatul filmului poate fi vizionat pe orice calculator cu orice sistem de operare si orice dispozitiv mobil de pe tot globul.

 1. wedding , nunta, video, filmare nunta

  film by calin suteu

  drama, wedding videography

  Un scenariu fictiv care are ca inspiratie seria de filme “The Godfather”. Mirii impreuna cu prietenii lor au participat ca si actori la acest film in care personajul principal, Don Corleone, castiga intotdeauna.Toata lumea s-a simtit bine iar filmul a fost prezentat in fata invitatilor, in timpul nuntii.

 2. filmare nunta cluj

  sergiu si corina

  film by calin suteu

  In 2010 au fost multe nunti extraordinare dar aceasta ni se pare noua cea mai reprezentativa pentru noi. Corina si Sergiu si-au dorit la aceea vreme ceva mai special nu doar filmarea nuntii. Am avut 3 sedinte video in diferite locatii si am realizat un film mai complex cu ei dupa un scenariu si o regie Calin Suteu.

  Nunta
 3. nunta 2011

  Proposal in Cinema

  Directed by : Calin Suteu

  Cel mai reprezentativ film din 2011 este cererea in casatorie “live” in sala de cinema. Am filmat cu Ciprian fara sa stie Mihaela(mireasa) timp de 3 saptamani un scurt film de actiune in care el este personajul principal si trebuie sa recupereze inelul furat, astfel incat sa o ceara de sotie. Cand este gasit inelul in film ecranul se face alb si Ciprian intra in sala de cinema spre surprinderea Mihaelei care a fost adusa acolo de o prietena. Mihaela cuprinsa de emotii a raspuns “DA” , evident  🙂 Toata sala a aplaudat .

 4. Every Summer has a Story

  Epicfilm Team

  Continuam si in 2012 cu cereri in casatorie de data asta de la Dragos si Alexandra si multe nunti extraordinare, sedinte video in natura 🙂

  Nunta
 5. One Moment in Time

  By: Calin Suteu

  Un film cu care ne mandrim “One moment in time” inspirat din fapte reale de aceasta data in care este prezent ca si actor chiar strabunicul miresei.De la cererea in casatorie care a avut loc inainte cu un an , pana la sedintele video de dupa nunta totul este alcatuit intr-un film despre viata si sentimente.

  a
 6. Live in the Fairytale

  Artistic Wedding Film By Calin Suteu

  Cand doi oameni se iubesc cu adevarat putem realiza o poveste de dragoste parca desprinsa din basme. Asa s-a intamplat in cazul lui Eugen si Alexandra care si-au dorit foarte mult ca filmul de nunta sa fie ceva special.

  Nunta
 7. Iubiri de Poveste

  By : Calin Suteu

  Am filmat multe nunti frumoase in toata Romania , le-am numit: “Iubiri de poveste” . Sedinte video la castel , la mare ,la munte, a fost frumos totul.

  Nunta
 8. wedding & livestreaming

  epicfilm team

  Pe langa nunti care si in 2016 au fost la superlativ, ne-a placut mult sa ne ocupam de livestreaming. Putem transmite din orice locatie cu un studio Tv mobil de pana la 8 camere.

  Nunta
 9. tv live show

  epicfilm team

  In 2017 am avut ocazia sa filmam si sa transmitem live diferite spectacole muzicale. Unul reprezentativ este cel al Vladutei Lupau – “Vin acasa de Craciun”

  Nunta
 10. live graduation

  epicfilm team

  2018 este pentru noi anul transmisiilor in direct, de la moda pana la magia absolvirii facultatii am realizat peste 70 de transmisii.Bineinteles nuntile nu au fost neglijate 🙂

  Nunta
 11. music festival promo

  epicfilm team

  Ce ne-a placut cel mai mult in 2019 a fost ca ne-am marit echipa si am avut ocazia sa filmam un festival de muzica. Sper sa repatam aceasta experienta , a fost minunat.

  Nunta
 12. wedding in europe

  epicfilm team

  Londra , Budapesta , Paris, cine stie ce urmeaza . Le multumim mirilor pe aceasta cale ca ne-au ales ca si echipa video si au avut incredere in noi.

  Nunta

Cameramanii nostri nu documenteaza doar ziua nuntii tale, vom spune povestea zilei tale speciale printr-o abordare cinematografica. Cu cadre în miscare, mai multe unghiuri ale camerei, si creativitate in post-productie, suntem capabili de a crea amintiri de lunga durata, care nu vor sta doar pe raft, ele vor fi vizionate in timp de nenumarate ori.

ACOPERIRE IN ROMANIA SI WORLDWIDE