Loading...

a
Povestea Noastra

Despre Noi

Epic Film

Despre Noi

We are doing magic, as people say! Echipa noastra tanara, dinamica si super experimentata iubeste cinematografia. Realizam impreuna filme artistice si documentare. De aceea, nu iti filmam ziua nuntii, ci vom spune povestea ei. Suntem profesionisti pasionati, creatori de continut video, participanti directi dar discreti la evenimentele importante din viata prietenilor si clientilor nostri. Incercam cu abnegatie sa avem la purtator o constanta perseverenta si inventivitate, sa ilustram si sa implementam mereu noi concepte video, care sa expuna artisticul din evenimentele cotidiene.

Fiecare femeie viseaza la nunta ei de basm, unul din momentele cele mai fericire si mai profunde din viata acesteia.
Un film de nunta este mult mai mult decat un cumul de imagini. Filmul nuntii tale este energie pura. Contopirea muzicii cu secventele video si naratiunea uimitoare, atunci când sunt mixate corect, se vorcrea o încântare pentru simturi si pentru generatiile viitoare.
Navigati prin colectia noastra, si experimentati povestile, pasiunea si romantismul.
Ai incredere in noi ,vom spune povestea ta …. si vom captura magia din ziua ta speciala.

Epic Film

Echipa Noastră

a
Călin

Director

a
Laura

Videograf

Epic Film

Serviciile Noastre

FILMARE

Va putem pune la dispozitie o echipa de pana la 4 operatori pe toata durata evenimentului. Vom filma în întregime cu ajutorul aparatelor DSLR si a obiectivelor profesionale care conduc privitorul inspre o intensa experienta de cinema. Ca si echipament folosim sisteme de glisare (tip sina), steadycam, macara video de 2 pana la 6 metri. Pentru noi sunetul este la fel de important ca si imaginea, de aceea folosim echipament profesional de inregistrare, microfoane shotgun, lavaliere, recordere audio.

De tehnic de ocupam noi, ce trebuie tu sa tii cont este faptul ca timpul maxim alocat nuntii tale pentru filmare va fi de 14 ore.

EDITARE

Aici incepe adevarata munca pentru noi! Dureaza mai mult de 3 saptamani sa editam filmul tau in varianta finala, in care fiecare cadru este analizat tinand cont de culoare, expunere, balans de alb si toate celelalte aspecte importante.Coloana sonora, muzica specifica este adaugata filmului, impreuna cu sunetul real pentru a crea o experienta cinematografica deosebita. Intr-un cuvant, producem filmul perfect de nunta intr-o varianta scurta de editare, dar tu ai posibilitatea sa alegi si varianta lunga.

PENTRU O EDITARE MAI RAPIDA AVEM CAPACITATEA DE A FACE MONTAJUL DIRECT LA LOCATIE, CU AJUTORUL UNUI STUDIO TV PORTABIL, ASTFEL CA DUPA EVENIMENT FILMUL VA FI GATA.
TOT IN ACELASI TIMP SE POATE FACE TRANSMISIE LIVE PE INTERNET PENTRU PRIETENI SI RUDE CARE NU POT SA PARTICIPE LA EVENIMENT.

LIVRARE

Fisierul digital este descarcat direct de pe platforma ta de filme online.

Va recomandam sa salvati fisierul original.

Pagina ta de film nu poate fi cautata asa ca niciodata nu va aparea pe nici un motor de cautare, fiind un link privat. Aii posibilitatea sa partajezii acum nunta cu familia si prietenii din întreaga lume instantaneu. In pas cu tehnologia, nu mai este nevoie sa ai grija sa nu zgarii DVD-ul de la nunta, pentru ca ai video-ul tau la un link distanta. De asemenea, nu este nevoie de conversii costisitoare, formatul filmului poate fi vizionat pe orice calculator cu orice sistem de operare si orice dispozitiv mobil de pe tot globul.

Cameramanii nostri nu documenteaza doar ziua nuntii tale, vom spune povestea zilei tale speciale printr-o abordare cinematografica. Cu cadre în miscare, mai multe unghiuri ale camerei, si creativitate in post-productie, suntem capabili de a crea amintiri de lunga durata, care nu vor sta doar pe raft, ele vor fi vizionate in timp de nenumarate ori.

ACOPERIRE IN ROMANIA SI WORLDWIDE