Epic Film

ABSOLVIRE CLUJ

ON AIR – LIVE GRADUATION

Motivul pentru care oamenii nu reusesc sa fie fericiti este pentru ca vad trecutul ca fiind mai bun decat a fost, prezentul mai rau decat este si viitorul mai putin bun decat va fi. O festivitate de absolvire in adevaratul sau sens nu poate fi completa fara ca studentii sa fie imbracati in cele mai frumoase robe de absolvire. Studentii vor fi cei mai mandri ca au terminat in sfarsit facultatea si ca urmeaza sa se distrezeze la balul de absolvire.

“Educaţia este ceea ce supravieţuieşte după ce tot ce a fost învăţat a fost uitat – Burrhus Frederic Skinner”

Stim ca absolvirea este un moment foarte interesant si o usurare pentru un student, dar aceasta poate fi de asemenea si un moment putin infricosator sau incarcat de emotii. Desigur nu va fi stresul de examene sau emotiile pe care le ai cand astepti pe coridor sa intri la un examen oral intreband pe fiecare cand iese cum a fost, ce a facut, ce i-a picat.Acum vorbim despre prietenii pe care ti i-ai facut cu care te-ai distrat, noptile nedormite, momentele de distractie si intalnirile pentru a lucra la un proiect in echipa sau a invata impreuna. In ultimii ani ati crescut impreuna si ati facut aceste lucruri ca o echipa. Cu siguranta va vor ramane amintiri cat pentru o viata intrega.

Inceperea unei noi etape din viata ta trebuie sa inceapa cu cele mai frumoase amintiri din facultate si toate vor incepe odata cu festivitatea de absolvire.

“Omul poate deveni om numai prin educaţie. El nu e nimic decât ceea ce face educaţia din el. – Immanuel Kant”

Post a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *