Epic Film

NUNTA CINEMA

Premiera in Cinema

Frumusetea naturii cat si a omului nu ezita sa ne surprinda. Denis si Oana sunt niste oameni frumosi si plini de viata. Dragostea lor pentru natura si traditie ne-a ajutat sa ii surprindem intr-un decor de vis.Pe vremuri cinematograful era locul perfect pentru intalnirile indragostitilor. Mirii au prezentat filmul nuntii lor intr-un mediu cu totul special, un loc la care nu s-ar fi gandit multa lume, intr-o sala de cinema. Ce poate fi mai frumos si mai romantic de atat ?

Le-am propus mirilor aceasta idee de a prezenta filmul scurt de nunta in cinema sub forma unui eveniment privat unde invitatii pot sa retraiasca emotiile si sentimentele din ziua nuntii, bineinteles daca acestea sunt capturate bine pe video.
Nu le-a trebuit mult sa se gandeasca la aceasta propunere, am stabilit scenariul dupa care am filmat iar rezultatul a fost perfect.

Speram pe viitor sa facem si alti miri fericiti cu astfel de evenimente si nu numai pe ei ci si familiile lor, pentru ca experienta vizionarii unui film in cinema nu poate fi regasita acasa in fata televizorului.

Post a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *